Voetreflexologie door Jessica

Boek meteen jouw afspraak

Praktijk

Hallo, ik ben Jess

Voetreflexologe en RUST-facilitator. Hoe kan ik jou helpen?

Wist je dat ik vroeger een theespeciaalzaak had?

In 2014 werd niet alleen mijn prachtige dochter geboren, ik startte ook Thee met een Verhaal. Met mijn passie voor thee en kruiden, startte ik eerst een online webshop. Deze groeide uit tot een zaak met 2 winkels, een eigen boek, het TV-programma Thee met een Verhaal op EclipsTV en niet te vergeten Beloftevolle Onderneemster Vlaams-Brabant 2018. Eind 2019 sloot ik mijn 2 winkels. Het concept zoals ik het voor ogen had, was het niet meer. Het voelde als een falen, maar nu, enkele jaren later, zie ik het in een ander perspectief. 

Passie en dromen kruipen waar ze niet gaan kunnen. Na al die jaren is het duidelijk dat ik nog steeds het verschil wil maken. Ik wil mensen helpen. Helpen door te laten ervaren wat ik zelf vergat: tijd nemen voor jezelf. Enkel: deze keer zonder mijn doel en mezelf te verliezen.

Daarom ging ik doen wat ik altijd al graag wilde doen: voetreflexologie (Mama weet nog hoe graag ik haar voeten deed als kind). Dat in combinatie met mijn kruidenkennis en ervaringsdeskundige in het zoeken naar de beste methode om RUST te vinden.

Heb je nog een thee of kruidenvraag, ook daar is plaats voor. Ik zal altijd “Vrouwtje Theelepel” blijven. 

Prijslijst

Voetreflexologie basis: 50 EUR
Boek je voor 31/12/2022, dan kom je voor 25 EUR per sessie.

Yoga nidra & ademwerk: 45 EUR

Groepssessies:
Voetreflexologie bij jezelf
of Yoga nidra: op aanvraag

Voetreflexologie

Wanneer kan je baat hebben bij een voetreflexologie massage?

Gewoon om te genieten
Bij hoofdpijn of migraine
Als ontspanningsmoment
Bij stress- of burn-out klachten
Bij menstruatiepijn
Wanneer je vocht vasthoudt
Bij chronische klachten

Boek nu jouw voetreflexologie massage

Ik blijf mezelf bijscholen

Ik school mezelf constant bij in de wondere wereld van de Voetreflexologie. Hou daarom zeker onze social media in de gaten. Daar vertel ik maandelijks welk onderdeel van het lichaam ik onder handen neem.

Jij kan dan, aan een oefentijd-tarief, komen genieten van een sessie die specifiek werkt op dat deel van het lichaam. Zo heb ik al gewerkt op het spijsverteringsstelsel, op het symptoom hoofdpijn, op migraine, …

Boek hier een Oefentijd-sessie